BIK – godišnji horoskop za 2024. godinu

bik

Opšti pregled

Bikovi, 2023. je bila godina puna astroloških događanja, a Jupiter je većinu godine proveo u vašem znaku, donoseći prilike za rast i razvoj. Retrogradni Jupiter možda je otkrio neotkrivene strane vaše ličnosti. U 2024., Jupiter napušta vaš znak, ne vraćajući se narednih 12 godina, stoga iskoristite ovaj period za duboku samorefleksiju i duhovno isceljenje. Sa Hironom u polju duhovnosti, suočavanje sa nezaceljenim ranama postaje ključno. Prihvatite svoje ožiljke kao deo vas koji vas oblikuju, a ne definišu.

Ljubav

Ljubav mogu biti izazovni, a od 1. do 25. aprila, vaša seksualnost i zadovoljstva će biti pod lupom. Razmislite o vođenju „nestašnog dnevnika“ za seksualno samoproučavanje. To može pomoći u razumevanju vaših podsvestnih želja i uživanju u seksualnom životu.

Novac i karijera

Februar donosi prilike za isticanje vaših veština, posebno kada se Venera i Mars povežu 22. februara. Pazite na 20. april kada Jupiter i Uranus formiraju aspekt sa vašim Suncem, ukazujući na šansu koja vodi ka profitabilnom projektu. Sa Jupiterom koji ulazi u vašu kuću finansija 25. maja, očekujte značajne zarade tokom cele godine.

Predlozi za bikove

  • U prvoj polovini godine: Radite naporno kako biste mogli iskoristiti astrološke povoljnosti za napredak u karijeri.
  • U kasno proleće/leto: Budite spremni za moguće promocije i priznanja na poslu.

Zaključak

2024. je godina kada Bikovi trebaju ceniti svoje unutrašnje promene i koristiti ih kao snagu za dalji razvoj. Usmerite se ka ličnom rastu i iskoristite prilike koje vam zvezde pružaju.

Kako čitati horoskop

Pored čitanja horoskopa za vaš Sunčev znak, preporučujemo da pročitate horoskop za vaš podznak radi detaljnijeg uvida. Za najtačnije informacije, kreirajte svoj lični horoskop.