DEVICA – godišnji horoskop za 2024. godinu

devica

Opšti pregled

Device, ove godine ste se suočavali sa izazovima, posebno sa Saturnovim prelaskom u vaš sestrinski znak. Ovaj pomak verovatno je podstakao značajno sazrevanje, naročito u oblasti odnosa. U kombinaciji sa uticajima Jupitera i Hirona, koji vas podstiču da procenite svoje prioritete, 2023. godina možda se činila pomalo izolovanom. Vaša povećana zrelost prirodno vas je vodila ka prioritetima u drugim aspektima vašeg života i odnosa.

Hiron, posebno, bio je katalizator za ispitivanje vaših nivoa intimnosti i sposobnosti da prihvatite istine u svom životu. Aktivirao je duboko intimno, ali transformativno područje, podstičući vas da se suočite sa stvarima koje ste predugo zadržavali ili sebe krivili. Kako prelazimo u 2024. godinu, putovanje se nastavlja, izazivajući vas da rastete kroz svoja iskustva. Međutim, sa pravilnim razmišljanjem, trebali biste steći bolju perspektivu i veću svest o onome što je zaista važno i što možete mirno ostaviti iza sebe. Lepota leži u vašem razvijajućem razumevanju i potencijalu za rast u godini koja dolazi.

Ljubav

Ove godine nastavljate da se udaljavate od bolnih iskustava kako biste još više uživali u ljubavi. Kada ljudi pokažu da nisu pouzdani, razumljivo je da počnete tretirati sve kao da su manje iskreni. Ovi problemi s poverenjem mogu dovesti do ograničene ranjivosti, Device! Posebno od 1. do 25. aprila, razmislite o tome koliko ste porasli i razmislite o načinima kako možete imati više vere u svoj sud.

Novac i karijera

  1. počinje sporo, ali kada Jupiter uđe u Blizance 25. maja, vaša karijera će se vinuti u nove visine. Međutim, može doći do nekih sukoba s vašim šefom kada se Jupiter u Blizancima i Saturn u Ribama sukobe 19. avgusta i 24. decembra. Iako može biti primamljivo upletati se u dramu, najbolje je ostati smiren i dopustiti da se situacija sama razreši. Na kraju, vi i vaš šef ćete pronaći način da sarađujete.

Predlozi za Device

Iskoristite ovu godinu za duboko introspektivno putovanje i razmislite o vašim odnosima i profesionalnim aspiracijama. Budite otvoreni za nova saznanja o sebi i prihvatite izazove koji dolaze.

Zaključak

Za Device, 2024. je godina rasta, introspekcije i izazova u ličnim i profesionalnim sferama. Budite spremni da prihvatite promene i rastete kroz iskustva. 

Kako čitati horoskop

Savetujemo da pročitate horoskop za vaš podznak za dublje uvide. Za najtačniju i najkompletniju analizu, napravite lični horoskop koji uzima u obzir vašu celokupnu natalnu kartu.