JARAC – godišnji horoskop za 2024. godinu

jarac

Opšti pregled

Jarčevi, pripremite se za kraj dugog i burnog tranzita. Godina 2023. obeležava poslednju fazu Plutona u Jarcu, nebeskog događaja s kojim se borimo od 2008. godine, i poslednji put u našem životu. Zato, veliki uzdah olakšanja i možda hladno pivo su sasvim opravdani.

Ove godine vam je pružena prilika da se ponovo povežete sa svojim strastima i ponovo otkrijete šta vas zaista čini srećnim. Iako je bilo mnogo međuljudskih transformacija, Jupiter je bio kao malo dete koje vas željno vodi da vam pokaže svoju novu igračku. Uprkos izazovima, postoji odmor u tome da se prepustite jednostavnim radostima života. Kako ulazimo u 2024. godinu, ove male radosti imaju potencijal da evoluiraju u dugotrajne strasti.

Proslavite svoj rast i sve što ste postigli. Zaista zaslužujete radost i pozitivne vibracije koje vas čekaju u 2024. godini. Prigrlite predstojeću godinu s otvorenim srcem, prepoznajući otpornost i snagu koja vas je dovela do ovog trenutka.

Ljubav

Ponekad je tuga neizbežna. Srećom, u vašem slučaju, imate mnogo stvari koje vam mogu pomoći da podignete raspoloženje kada se osećate loše! Nema značajnih tema posvećenosti na početku 2024; umesto toga, vaš astrološki poziv je da uživate u solo zadovoljstvu. Onda, od 5. do 29. maja, Sunce će biti u konjunkciji sa Venerom, planetom zabave, i Jupiterom, koji vlada vašim skrivenim željama. Do tada ćete doživeti dovoljno mira da vaše želje govore same za sebe.

Novac i karijera

Lunarna eklipsa 25. marta i solarna eklipsa 2. oktobra čine da se osećate kao da vam karijera ubrzava, iako vas solarna eklipsa 8. aprila malo usporava. A kada se Pluton ponovo uskladi sa vašim Suncem od 1. septembra do 19. novembra, imaćete snagu da se probijete kroz sve prepreke na vašem putu, dokazujući da ste prava zvezda.

Zaključak

Za Jarčeve, 2024. je godina zaključivanja jednog poglavlja i otvaranja novog, sa fokusom na ličnu sreću i zadovoljstvo. Budite spremni da prihvatite nove prilike za rast i razvoj. 

Kako čitati horoskop

Preporučuje se da pročitate horoskop za vaš podznak za dodatne uvide. Za najtačniju i najkompletniju analizu, napravite lični horoskop koji uzima u obzir vašu celokupnu natalnu kartu.