LAV – godišnji horoskop za 2024. godinu

lav

Opšti pregled

Lavovi, Pluton u vašem sestrinskom znaku daje vam uvid u ono što vas očekuje u 2024. godini i kasnije. Ova godina je bila ključna u učenju kako da razmišljate šire i sanjate hrabrije. Iako može zvučati paradoksalno govoriti Lavu o učenju hrabrosti, prethodna godina pružila vam je prilike da istražite svoj svet. Radi se o pronalaženju puta koji autentično predstavlja vaše želje.

Venerina retrogradna šetnja kroz vaš znak podsetila vas je na značaj samoljublja u odnosu na spoljašnje validacije. Dok je primanje pohvala uvek divno, ove godine naglasak je stavljen na to da sebi pružite zasluženo poštovanje. Kako se godina završava, možda ste se nadali više, iako stvari možda nisu krenule po vašem vremenskom planu, to ne znači da vaš trenutak neće doći.

Jupiterov ulazak u Blizance zaklopiće trigon sa Plutonom iz Vodolije i time povezati vaše 7. i 11. polje, oba ovezana sa vašom društvenošću i socijalnim integritetom. Upoznavanje novih ljudi i postepeno ulaženje u nove socijalne krugove daće vam priliku za promenom statusa a posledičmo i promenom ili poniljšanjem posla gde ćete moći da ispoljite svoju kreativnost za kojom već duže vreme žudite.

Ljubav

Vaši odnosi, kako platonski tako i romantični, biće u fokusu zbog Plutona u Vodoliji veći deo godine. Budite oprezni; povezujete se sa uticajnim osobama, ali njihov uticaj može biti potencijalno štetan. Pažljivo birajte svoje prijatelje i ljubavnike.

Novac i karijera

Vaša karijera će ove godine uzeti novi pravac. 20. aprila Jupiter i Uran se usklađuju u Biku, nudeći nove prilike koje će zahtevati prilagođavanje promenama u vašem profesionalnom svetu. Pluton će oscilirati ulazeći i izlazeći iz vaše 7. kuće partnerstava tokom godine, sugerišući promenu u klijentima i/ili kolegama. Mars retrogradno će uticati na vaš znak od decembra 2024. do februara 2025., što može dovesti do potencijalnih frustracija. Pokušajte da ostanete smireni!

Jupiterov kvadrat iz Bika i dalje će praviti probleme u pogledu preternih troškova kao i kondliktnih situacija na poslu sve do 25. maja. Na vana je da budete strpljivi i istrajni jer od kraja maja situacija se menja u vašu korist prelaskom Jupitera u znak Blizanaca.

Predlozi za Lavove

Razmislite o proširenom načinu razmišljanja i istražite svoje svetove želja. U ljubavi, pristupite promišljeno, a u karijeri budite spremni na prilagodljivost i nove izazove.

Zaključak

Za Lavove, 2024. je godina novih prilika, samorefleksije i prilagodbe. Ostanite otvoreni za nove puteve u ljubavi i karijeri, i iskoristite lekcije koje 2024. nosi. 

Kako čitati horoskop

Savetujemo da pročitate horoskop za vaš podznak za dodatne uvide. Za najtačniju i najkompletniju analizu, napravite lični horoskop koji uzima u obzir vašu celokupnu natalnu kartu.