RIBE – godišnji horoskop za 2024. godinu

ribe

Opšti pregled

Ribe, ove godine ste doživele možda najznačajniju energetsku promenu. Saturnov prelazak u vaš znak predstavljao je pravi poziv na buđenje, podstičući vas da shvatite šta je neophodno za vaše sazrevanje. Lepota ovog perioda je što ste imali priliku istraživati različite osnovne gradivne elemente vašeg života istovremeno.

Hiron vam je pomogao u preispitivanju vašeg odnosa prema novcu, dok je Jupiter otvorio puteve za istraživanje novih načina povezivanja i komuniciranja. Finansijski trenuci koje biste inače izbegavali ili zanemarivali postali su ključni, podstičući vas da otvoreno komunicirate o svojim iskustvima i resetujete svoje prioritete.

Dok ulazite u 2024. godinu, očekujte još poziva na buđenje koji će ojačati vaše samopouzdanje u preuzimanju odgovornosti i gracioznom sazrevanju. Ključ je da se ne zatvarate; nastavite komunicirati i deliti šta se događa u sadašnjem trenutku. Ostanite otvoreni i izražajni, čime ćete otvoriti put za dalji rast i samopouzdaniju budućnost.

Ljubav

Probudite Krakena! Unutrašnja zver će biti oslobođena počevši od 21. januara. Dozvoljavate sebi da budete iskreniji u vezi sa svojim željama i seksualnim interesima. Ako imate bilo kakve brige da ćete iznenada postati neko koga ne prepoznajete, pokušajte osloboditi tu brigu. Ovo je proces: prvo ćete kontemplirati o svojim željama, zatim ćete učiti o njima, a zatim ćete početi da ih sprovodite u delo. Uhvatite se u koštac sa etiketama i tabuima s kojima ste odrastali i koji su vas tištili i prepustite se onome u čemu stvarno uživate. Meðutim nikada nemojte zaboriviti na Saturna koji će vas cele godine opominjati da se upravo vi ti koji jedini snosite odgivornost za vaše misli, reči i osećanja.

Novac i karijera

Besplatan savet: tražite povišicu oko eklipse 8. aprila. Kada Jupiter uđe u Blizance u maju, pronaći ćete da je raditi naporno bez napora. Međutim, budite oprezni zbog kvadrata između Jupitera i Saturna 19. avgusta i 24. decembra. Ovi planetarni pokreti mogu vas naterati da se osećate potrebno da se zauzmete za sebe u sukobima na radnom mestu, čak i ako biste radije izbegli sukob.

Zaključak

Za Ribe, 2024. je godina buđenja, introspekcije i preuzimanja veće odgovornosti za sopstveni život. Budite spremni da prihvatite nove izazove i koristite svoje snage mudro.

Kako čitati horoskop

Preporučuje se da pročitate horoskop za vaš podznak za dodatne uvide. Za najtačniju i najkompletniju analizu, napravite lični horoskop koji uzima u obzir vašu celokupnu natalnu kartu.