ŠKORPIJA – godišnji horoskop za 2024. godinu

skorpija

Opšti pregled

Škorpije, 2023. godina nije bila potpuno sjajna za sve vas. Sa Jupiterom u vašem sestrinskom znaku Biku i Saturnom koji podržava vašu kreativnost i lične strasti, ovo je bilo vreme za proširivanje maštovitih horizonta i prihvatanje otvorenosti i druželjubivosti. Međutim, nezgodni Hiron je unosio smetnje u vašu svakodnevnu rutinu, život i čak zdravlje.

Jedna uobičajena tema tokom godine bila je da Škorpije često imaju problema sa smanjivanjem intenziteta. Vaša sposobnost da se uvek dajete 100% zaista je impresivna. Međutim, dok prelazimo u 2024., važno je za Škorpije da razmisle o sagorevanju i šta je uzrokovalo iscrpljenost. Koristite ovu analizu da prilagodite svoje prioritete kako biste u potpunosti prihvatili pozitivne uticaje koje Jupiter i Saturn pokušavaju da vam pruže.

Ljubav

Konačno podižete lestvicu, i to nam se dopada! Iako Škorpije mogu delovati mrzovoljno i ćudljivo, vi ste zapravo veoma slatki – ponekad i previše. Tokom 2024., nema mesta za preterano davanje, jer je namera ove godine da se fokusirate na svoje zdravlje i dobrobit. Ako ste sami i spremni za izlaske, privući ćete mnogo ljubavnika – ali najveće ispunjenje ćete naći kroz samoljubav. Budite otvoreni: sredinom aprila otkriće se neko ko nije vaš uobičajeni tip.

Novac i karijera

U januaru, Pluton ponovo ulazi u Vodoliju i donosi značajne profesionalne promene. Možda ćete biti skloniji radu od kuće umesto odlaska u kancelariju. Međutim, važno je biti svestan potencijalnih distrakcija koje bi mogle ometati vašu produktivnost kada Mars krene retrogradno od 6. decembra 2024. do 23. februara 2025. Ako je potrebno, razmotrite iznajmljivanje privremenog kancelarijskog prostora kako biste osigurali da možete da se fokusirate.

Zaključak

Za Škorpije, 2024. je godina ličnog rasta, introspekcije i profesionalnih promena. Budite spremni da prihvatite nove izazove i koristite svoje snage mudro.

Kako čitati horoskop

Preporučuje se da pročitate horoskop za vaš podznak za dodatne uvide. Za najtačniju i najkompletniju analizu, napravite lični horoskop koji uzima u obzir vašu celokupnu natalnu kartu.