STRELAC – godišnji horoskop za 2024. godinu

strelac

Opšti pregled

Strelčevi, protekla godina možda vas je navela da malo usporite. Ne govorim o gubitku vašeg avanturističkog i razigranog duha, već o astrološkim silama koje su vas podstakle da razmislite o načinima opuštanja i prihvatanja više domaćinske atmosfere. Iako to može zvučati alarmantno za znak koji simbolizuje putovanja, planete su vam pružale prilike da se opustite i otkrijete šta zaista čini svaki sat srećnim.

Nije sve bilo samo sunce i ruže, ali nadam se da ste razmislili o tome šta vam je potrebno da izgradite čvrst temelj za život koji težite voditi. To je proces učenja – pronalaženje ravnoteže između zabave i uspostavljanja sigurnosti. Dakle, ne dozvolite da vas strah od nepoznatog više zadržava. Zaslužujete sve, i ovo introspektivno vreme vas vodi ka harmoničnom spoju avanture i stabilnosti.

Ljubav

Ova godina počinje u vašu korist, Strelčevi. Bez obzira da li ste sami ili u vezi, primetićete dublje cenenje sebe. To može značiti više vremena provedenog u divljenju vašem odrazu u ogledalu ili tretiranju vašeg tela masažom koju žudi. Iako možete biti spontani i avanturistički, između 11. i 25. februara doživećete osećaj jasnoće zbog kojeg usporavanje može raditi u vašu korist.

Novac i karijera

U maju, Jupiter se seli iz Bika u Blizance, što će pojačati vaše samopouzdanje i poboljšati vaš odnos sa kolegama. Budite oprezni: kada Pluton Retrogradno ponovo uđe u Jarca od 1. septembra do 19. novembra, može doći do konkurencije za osiguranje povećanja plata ili promocije. Da biste postigli svoje ciljeve, važno je da se ne dozvolite da vas Merkur Retrogradno u sredini avgusta zadržava.

Zaključak

Za Strelčeve, 2024. je godina usporavanja, introspekcije i pronalaženja ravnoteže između avanture i stabilnosti. Budite spremni da prihvatite nove izazove i koristite svoje snage mudro.

Kako čitati horoskop

Preporučuje se da pročitate horoskop za vaš podznak za dodatne uvide. Za najtačniju i najkompletniju analizu, naručite lični horoskop koji uzima u obzir vašu celokupnu natalnu kartu.