VAGA – godišnji horoskop za 2024. godinu

vaga

OPŠTI PREGLED

Vage, od kada su lunarni čvorovi prešli u Vagu i Ovna, došlo je do značajne energetske promene za vas. Prošlost se učinila istaknutom, bilo kroz ponovno povezivanje sa starim prijateljima ili ponovno otkrivanje prošlih strasti – čini se da ste bili na putovanju nostalgije. Pored ovih iskustava, moguće je da su se ponovo pojavile stare rane iz prošlih veza.

Kako se retrogradni Hiron završava, dolazi trenutak pomirenja, ne samo s drugima, već, ključno, sa samim sobom. Razmišljajte o ovoj godini kao o prvom semestru dvodelne lekcije. Prva faza uključivala je ponovno posmatranje iskustava iz prošlosti, a sada drugi deo poziva vas da primenite naučene lekcije u akciji za budućnost. Ulazite u drugi semestar ovog kosmičkog kursa, pa kako planirate da primenite ove uvide o odnosima u praksi?

Dok 2024. godina može i dalje videti da posvećujete vreme lečenju od prošlih rana, podstičem vas da sebi dopustite da ponekad sami primenite svoje flastere. Radi se o preuzimanju odgovornosti za sopstveni proces lečenja i korišćenju naučenih lekcija za podsticanje ličnog rasta u narednoj godini.

Ljubav

Ko ne voli planetu u retrogradnom hodu? Pa, vaš svet discipline i zrelosti će retrogradno kretati zajedno sa Saturnom od 29. juna do 15. novembra. Ovo je kosmički izazov za vas da radite na tome kako doživljavate zadovoljstvo. Ugađanje drugima više neće biti dovoljno. Dobijate astrološki poziv da dozvolite sebi da budete fokus u vašim odnosima. Koje su vaše potrebe, iritacije i granice? Ako ste u vezi i vaši partner(i) se čine neispunjavajućim, biće vam teže da ostanete. Ako ste sami, vaši standardi počinju da doživljavaju unapređenje.

Novac i karijera

Počevši od 22. februara, započinje novo kreativno partnerstvo dok se Venera i Mars ujedinjuju u Vodoliji. Međutim, budite oprezni tokom pomračenja 25. marta, 8. aprila i 2. oktobra; posebno dvaput proverite svoje planove i ugovore da biste se uverili da vas ne iskorišćavaju. Srećom, Venerin zvezdani trenutak u Blizancima, koji se dešava 4. juna, pružiće vam potrebnu širinu da o ovim pitanjima raspravljate logično i bez oklevanja.

Predlozi za Vage

Iskoristite ovu godinu za introspekciju, razmišljanje o odnosima i preuzimanje odgovornosti za sopstveni proces lečenja. Budite otvoreni za nove avanture i prilike za rast.

Zaključak

Za Vage, 2024. godina je period introspekcije, ličnog rasta i istraživanja novih horizonta. Ovo je vreme da primenite naučene lekcije iz prošlosti i koristite ih za izgradnju bolje budućnosti. Budite spremni da preuzmete kontrolu nad sopstvenim procesom isceljenja i razvoja, istražujući nove puteve u ljubavi, karijeri i ličnom zadovoljstvu.

Kako čitati horoskop

Savetujemo da pročitate horoskop za vaš podznak za dodatne uvide. Za najtačniju i najkompletniju analizu, naručite lični horoskop koji uzima u obzir vašu celokupnu natalnu kartu.