VODOLIJA – godišnji horoskop za 2024. godinu

vodolija

Opšti pregled

Dragi prijatelji Vodolije, 2023. godina je bila posvećena pronalaženju vašeg glasa! Sa Plutonom koji je zavirio u vaš znak, imali ste pregled promena koje dolaze. Ipak, bilo je mnogo trenutaka kada vas je Hiron podstakao da razmislite kako najbolje da podelite svoj novootkriveni glas sa svetom.

Kao buntovnik zodijaka, prirodno sledite svoj ritam. Ipak, može doći do trenutaka frustracije kada drugi nisu usklađeni s vama ili ne cene jedinstveni ritam kojem vi bubnjate. Dok ulazite u 2024. godinu, pozivam vas da razmislite o snazi vašeg uma. On može biti vaš najbolji prijatelj i najveći neprijatelj, ali najsjajnije sija kada je siguran u svoje uverenje.

U narednoj godini nastavićete da dobijate prilike da se artikulišete, razumejući vredne lekcije iz načina na koji ste se komunicirali u prošlosti. Budite sigurni u sebe i ne ustručavajte se da se oslonite na podršku onih koji vas najbolje poznaju i vole, kada god osetite kolebanje. Vaš glas je moćan, i svet je spreman da ga čuje.

Ljubav

Početak 2024. može se činiti kao sušno razdoblje za vas ako ste sami, ili kao stresno vreme ako ste u vezi. Iako možda imate želju, motivaciju i interes za seksualne avanture, prepoznajete da ranjivost zahteva vreme. 25. jula počinjete da vraćate svoj ritam tako što ćete deliti svoje potrebe i želje sa svojim ljubavnicima. Nakon meseci razmišljanja o pravim rečima, osetićete olakšanje kad pustite svoje ljubavnike da vas čuju.

Novac i karijera

20. januara Pluton će se ponovo uskladiti sa vašim Suncem, podstičući vas da počnete razmišljati o novom poslu koji je usklađen sa vašim karijernim težnjama. Nakon godina provedenih u podržavajućoj ulozi, usavršili ste svoje veštine. Više ste nego spremni za poziciju koja je ispunjavajuća i u skladu sa vašim vrednostima.

Do prolećne ravnodnevnice, započinjete potragu za poslom koji vam omogućava da volite posao koji radite.

Zaključak

Za Vodolije, 2024. godina je vreme kada trebate iskoristiti svoj glas i koristiti ga za izražavanje sopstvenih uverenja i ideja. Budite spremni da prihvatite nove izazove i koristite svoje talente i snage mudro.

Kako čitati horoskop

Preporučuje se da pročitate horoskop za vaš podznak za dodatne uvide. Za najtačniju i najkompletniju analizu, naručite lični horoskop koji uzima u obzir vašu celokupnu natalnu kartu.