Antihoroskop

Druga strana horoskopa – Antihoroskop

Antihoroskop je malo opušteniji pogled na horoskopske znake. Mada, glavne crte su ipak prepoznatljive 🙂

Antihoroskop

OVAN: Bahati gadovi, uvek moraju biti šefovi i glavni u svemu. Uzrok je, verovatno, mali penis ili male sise.

BIK: Samozadovoljne ćutljive seronje, dosadni k’o klub filatelista.

BLIZANCI: Glavni ogovarači i trač-babe, izdajice i prevrtljivci sa dvostrukim merilima koja se menjaju svakih 10-15 minuta. Valjda je i sam Juda bio blizanac.

RAK: Posesivni ludaci, uvrede se ako im dobro jutro niste zaželeli u pravilnoj intonaciji, menjaju raspoloženje kako im padne na pamet.

LAV: Arogantni, večni podcenjivači, puni velikih planova za sve koji na kraju koriste samo njima (kao da ih je i briga za druge).

DEVICA: Opsesivno-kompulzivni neurotici koji se stresa oslobađaju čisteći stan, slažući garderobu i kineski porcelan, prezahtevne cepidlake kojima ni previše nije dovoljno.

VAGA: Narcisodini šizofrenici, ogledalo im je najbolji prijatelj, treba im nedelja dana dok se odluče hoće li naručiti Coca Colu ili Pepsi, toliko su lenji da je pravo čudo kako uopšte ustaju iz kreveta.

ŠKORPIJA: Samosažaljevajući autodestruktivci koji svoju jagmu ne mogu podneti sami pa moraju povući još 100 ljudi sa sobom. Da je sutra kraj sveta oni se ne bi šokirali, verovatno sudelujući u sado-mazo orgijama.

STRELAC: Raspikuća i kockar, uživa soliti pamet, a entuzijazam im je toliki da je i oživiti mrtve sasvim moguće – naravno – samo ako oni to rade, užasavaju se priznati da znaju za osećaj tuge.

JARAC: Pravi pravcati goniči robova, veruju u sudbinu do zadnjeg slova, reč „oprostiti“ ne postoji u njihovom rečniku, prodali bi guzicu za društveni status.

VODOLIJA: Vulgarni i nepristojni perverznjaci, večita zabadala u privatni život drugih. Verovatno ne iznenađuje činjenica da je po statistici u CIA najviše špijuna upravo u znaku vodolije.

RIBE: Samosažaljevajući dosadnjakovići, čekaju da ih neko uteši, ne mogu se ni popišati bez tuđe pomoći. I najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju pa gnjave ljude okolo. U pauzi kad su dobre volje bave se tuđim problemima, pa opet padnu u depresiju – i tako u krug.

Kako ste zadovoljni vašim opisom? Da li ste se pronašli u nekom opisu? Ne zaboravite, antihoroskop je samo razbibriga…