Naručivanje horoskopa

Natalni horoskop

OPIS: Detaljna analiza natalnog horoskopa. Analizu + astro kartu dobijate kao Word dokument (ili .pdf – ukoliko zelite) na vaš E-mail.
Prosečno 8 strana teksta A4 formata.
CENA: 80 EUR

Letnji popust

CENA: 60 EUR

Solarni horoskop

OPIS: Detaljna analiza godišnjeg horoskopa i prognoza za period od jednog do drugog rođendana. Kritični aspekti, povoljni aspekti, šanse koje vam se pružaju… Analizu + astro kartu dobijate kao Word dokument (ili .pdf – ukoliko zelite) na vaš E-mail.
Prosečno 6 strana teksta A4 formata.
CENA: 80 EUR

Letnji popust

CENA: 60 EUR

Uporedni horoskop

OPIS: Detaljna analiza vašeg i partnerovog horoskopa. Sličnosti i razlike. Kritične tačke… i mnogo drugih detalja. Analizu + astro kartu dobijate kao Word dokument (ili .pdf – ukoliko želite) na vaš E-mail.
Prosečno 6-7 strana teksta A4 formata.
CENA: 80 EUR

Letnji popust

CENA: 60 EUR

Ljubavni horoskop

OPIS: Analiza vašeg horoskopa i svih aspekata koji se tiču ljubavi: Budući događaji, izbor adekvatnog partnera… Analizu + astro kartu dobijate kao Word dokument (ili .pdf – ukoliko želite) na vaš E-mail.
Prosečno 6-7 strana teksta A4 formata.
CENA: 70 EUR

Letnji popust

CENA: 60 EUR

NE LUTAJTE U MRAKU – SAZNAJTE ŠTA VAS ČEKA U BUDUĆNOSTI

Poslovni horoskop

OPIS: Analiza vašeg horoskopa i svih aspekata koji se tiču posla: Budućnost, pravi poslovni potezi u pravo vreme… Analizu + astro kartu dobijate kao Word dokument (ili .pdf – ukoliko želite) na vaš E-mail.
Prosečno 4 strane teksta A4 formata.
CENA: 65 EUR

Letnji popust

CENA: 50 EUR

Horoskop deteta

OPIS: Analiza horoskopa vašeg deteta: Kako da najbolje usmerite potencijale vašeg deteta u dobrom pravcu, skriveni putevi i stranputice na koje može naići i još mnogo toga… Analizu + astro kartu dobijate kao Word dokument (ili .pdf – ukoliko želite) na vaš E-mail.
Prosečno 6 strana teksta A4 formata.
Dodatna napomena: Za svako naredno dete popust 20%
CENA: 80 EUR

Letnji popust

CENA: 60 EUR

Psihološki horoskop

OPIS: Analiza vašeg horoskopa i svih aspekata koji se tiču vašeg pshiloškog profila – otkrijte duboko zakopane istine o vama. Iskoristite skrivene potencijale…
Analizu + astro kartu dobijate kao Word dokument (ili .pdf – ukoliko želite) na vaš E-mail.
Prosečno 4 strane teksta A4 formata.
CENA: 65 EUR

Letnji popust

CENA: 50 EUR

Pitanja i odgovori

Da bi smo pojednostavili proceduru oko naručivanja horoskopa u donjem tekstu su nabrojana najbitnija pitanja i odgovori. Znamo da Vam je vreme bitno i zato na svaki Vaš email odgovor možete očekivati za najviše 8 sati.

1

Način plaćanja i cenovnik usluga:

  • Poštanskom uputnicom (ako ste stanovnik Srbije)
  • Kreditnom karticom preko Interneta (možete izabrati PayPal ili zaštićeni link za plaćanje (uslugu pruža Share-it!) – cena u ovom slučaju je viša za 5 EUR /troškovi procesiranja kartice od strane ovlašćene kompanije/ i važi za sve zemlje osim zemalja Evropske Unije gde zbog poreskog sistema procesiranje iznosi 10 EUR)
  • Bankarskim transferom novca (Za više informacija u vezi načina plaćanja pošaljite mail na: [email protected])

Važno: Vreme isporuke je 48 sati po prijemu svih potrebnih podataka i uplate. Redakcija zadržava pravo da rok produži za 24 sata u slučaju većeg broja porudžbina.

Koje vrste horoskopa radite?

Natalni horoskop, Solarni horoskop, Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop, Poslovni horoskop, Horoskop deteta i Psihološki horoskop.

Koji su podaci potrebni za izradu horoskopa?

Datum rođenja, sat i minut kao i mesto rođenja. Za uporedni horoskop potrebni su i isti podaci za partnera. Dovoljno je da ove podatke pošaljete pošaljete putem naše stranice za kontakt.

Koliko traje izrada horoskopa?

Vreme izrade i isporuke je 48 sati. Redakcija zadržava pravo da rok produži za 24 sata u slučaju većeg broja porudžbina.

Kolika je cena izrade horoskopa?

Cena izrade horoskopa zavisi od vrste horoskopa a raspon se kreće od 65 Eur do 80 Eur.

 

Kako se vrši plaćanje?

Plaćanje zavisi od zemlje u kojoj se nalazite a može biti izvršeno poštanskom uputnicom, PayPal-om, bankovnim transferom, uplatom preko interneta putem zaštićenog linka. Javite na se na [email protected] (ili putem formulara na stranici za kontakt) sa podacima gde se nalazite i mi ćemo Vam pomoći da izaberete najjednostavniji i najsigurniji način plaćanja.

 

Da li se analiza horoskopa vrši putem kompjuterskog programa?

Ne. Analizu svih horoskopa vrši astrolog bez korišćenja bilo kakvog programa za generisanje gotovih horoskopa.

 

Zašto AstroKrug horoskopi?

AstroKrug lični horoskopi su među najpreciznijim horoskopima na ex-Yu prostorima sa preciznošću većom od 98%! Zato nam svakodnevno ukazujete poverenje a broj zadovoljnih korisnika raste.

Za one nove – koji se tek pridružuju našoj astro porodici – olakšali smo proces naručivanja horoskopa kroz odgovore na najbitnija pitanja.

AstroKrug horoskopi nisu namenjeni zabavi već daju precizne smernice za rešavanje određenog problema ili predikciju nastupajućeg perioda sa savetima o najpovoljnijim mogućnostima koji se mogu izabrati u datim okolnostima. Zamislite kolika je vrednost izbegavanja samo jedne greške: izbegavanja loše poslovne ponude, partnera, izbora mesta boravka… A upravo ove informacije možete dobiti od nas.