Boja određuje ko vam odgovara

Jedna od čestih zabava jeste određivanje toga kakav vam partner odgovara na osnovu ovog ili onog detalja. Jedan takav test – sasvim jednostavan – nudimo vam u ovom tekstu. Kao i kod svih testova ove vrste, rezultate ne treba shvatati kao nešto što je garantovano tačno niti kao nešto čega se morate pridržavati – ovde je cilj zabaviti se.

boja-odredjuje-ko-vam-odgovara-01Za početak, pogledajte boje na slici, a zatim razmislite koja vam se od tih boja najviše dopada: narandžasta, ljubičasta ili zelena?

To ne mora da bude boja koju najčešće nosite, niti boja koju biste najradije upotrebili da imate neograničenu sumu novca za dekoraciju stana, samo boja koja vam se u ovom trenutku vizuelno najviše dopada.

Zatim pročitajte rezultate u skladu s bojom koju ste odabrali.

Zelena – Vi ste praktični i skloni tome da vodite računa o drugima. Kad upoznate potencijalnog partnera, te vaše osobine brzo ga navedu da vam otvoreno priča o sebi, da se oseti prijatno i da oseti da ga u potpunosti podržavate. S lakoćom od početka vidite šta mu je bitno. Slobodno verujte svojim instinktima, kao i svojoj sposobnosti da saslušate druge, jer vam pomažu da razumete šta potencijalni partner želi od veze. Bitna vam je partnerova inteligencija – ona podstiče vašu radoznalost. Kada birate bračnog partnera, birate onog s kime ćete se osećati sigurno, šta god sigurnost bila za vas (nekome je to dom i deca, nekome novčana sigurnost, nekome veza u kojoj osećate da se brinu o vašim potrebama, ili kombinacija bilo čega navedenog). Osoba za koju se trajno vezuju oni koji su odabrali zeleno je stabilna. Malo upozorenje: to što ste otvoreni i delujete kao nevinašce (to jest, pomalo naivno i neiskusno) može vam otežati da nađete partnera kakvog želite, jer nekad ljudima da pogrešan utisak o vama, pa se razočaraju kad shvate da niste ono što su očekivali.


Ljubičasta – U početku vas kod potencijalnog partnera privuče njegova energija, ali vam zapravo najviše odgovaraju oni koji vas smiruju i čine da se dobro osećate u sopstvenoj koži. Muškarce privlači vaše pomalo dramatično ponašanje, a vaš entuzijazam čini da se osećaju osnaženo – njihovi sopstveni životi im se uz vas čine uzbudljivim i osećaju da su im mogućnosti beskrajne. Verni ste, veze su za vas nešto ozbiljno. Kad birate partnera za brak, pored toga što obavezno mora da zadovolji ranije navedene kriterijume, odlučujete se za onoga koji dobro izgleda. Oni koji su odabrali ljubičasto stupaju u brak sa zgodnim momcima. Mali savet: pružite potencijalnom gospodinu pravom šansu – nemojte unapred ništa pretpostavljati, sudite o njemu prema njegovom ponašanju, a ne prema tome koliko se uklapa u neki vaš zamišljen ideal.

Narandžasta – Harizmatični ste, lako vas je voleti i vrlo ste prijateljski nastrojeni, što se potencijalnim partnerima jako dopada. Koristite dodir da biste im stavili do znanja da ih slušate i da vam je stalo do njih, i to vam omogućava da sagledate pravo stanje stvari u odnosima i situacijama. Inicijalno vam se dopadne kako neko izgleda, ali za trajnu vezu birate po inteligenciji. Posvetićete se pametnom muškarcu i skloni ste tome da brak shvatate u „dok nas smrt ne rastavi“ smislu. Gradite odnos s onim ko može da vas nauči nečem novom. Oni koji odaberu narandžasto stupaju u brak s inteligentnima. Malo upozorenje: kada prvi put sretnete nekoga, vi često krijete svoju ranjiviju stranu, pa je pametan sistem odbrane koji ste izgradili sve što ta osoba vidi. Ukoliko se s vremenom ne otvorite, moguće je da potencijalni partner nikada ne spozna vašu pravu prirodu.