Cveće i vaš znak

Svako od nas voli raznovrsno cveće. Koji bi buket najviše voleli da dobijete na poklon, pokazaće kratka studija povezanosti horoskopskog znaka sa cvećem. Ovan (21. mart – 19. april) On je impulsivan, prepun energije i ambicija. Voli izazov. Njegove boje su oranž, crvena i žuta. Cveće koje najviše voli: orhideje, ljubičice, jorgovan. Bik (20. april – 20. maj) […]

Svako od nas voli raznovrsno cveće. Koji bi buket najviše voleli da dobijete na poklon, pokazaće kratka studija povezanosti horoskopskog znaka sa cvećem.


Ovan (21. mart – 19. april)

On je impulsivan, prepun energije i ambicija. Voli izazov. Njegove boje su oranž, crvena i žuta. Cveće koje najviše voli: orhideje, ljubičice, jorgovan.

Bik (20. april – 20. maj)

Bik zna da izvuče najbolje iz svakog novog iskustva. Solidan je i stabilan. Voli zelenu, pink i svetlo plavu boju. Cveće koje najviše voli: mak, divlji ljiljan i jorgovan.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Oni se dobro adaptiraju na sve novo. Spektar boja koje vole je: žuta, bela i plava. Margarite odgovaraju njihovom temperamentu, anemone ih očaravaju, gloksinija ih fascinira.

cvece-i-vas-znak-01

Rak (21. jun – 22. jul)

Rak je lojalan i topao. Zbog svoje prirodne diplomatije i osetljivosti čine oko sebe život prijatnijim. Voli belu i srebrnu, ali i zelenu boju. Njegovo cveće su ruža, jasmin i gardenije.

Lav (23. jul – 22. avgust)

I pored tendencije da dominira, Lav je blagonaklon, romantičan i nežan. Još u stara vremena smatralo se da voli jake boje kao što su žuta, oranž i crvena. Lav voli suncokret, elegantne latice gladiola i dugovečne lupines.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Rođeni u znaku Device su perfekcionisti. Uprkos njihovom naginjanju prema logici u svakodnevnom životu, njihove boje ukazuju na romantiku i lojalnost: zelena, bela, plava i ljubičasta. Device uzbuđuje miris jorgovana, elegantnih ljiljana i laburnijuma.


Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Astrološki znak Vage označava harmoniju i ravnotežu. Vaga-diplomata uvek u potrazi za pravdom. Boje koje Vagi odgovaraju su pink, zelena i plava. Slabi su na ruže i hrizanteme koje su kao i Vage, kombinacija moći i nežnosti.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpiju karakterišu snažne emocije. Ona uopšte ne beži od velikog rizika ili prepreka- ona se nikad ne predaje. Kao što su posebni, takve su i njihove boje: oker žuta, crvena i ljubičasta. Njihovo omiljeno cveće je takođe specijalno: geranijum, dalije i mirišljavi jasmin.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelac je inteligentan, idealista (bez obzira što je ponekad razočaran) i veliki radnik. Voli jesenje boje: oranž, žuta, plava, zelena. Cveće koje najviše vole je: margarita, dalija i karanfil. Ipak, nikad im ne dosade ljubičice!

cvece-i-vas-znak-02

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Uporan i sposoban-to su karakteristike Jarčeva. To se vidi i po njihovom izboru boja: plava, žuta, zelena i bela. Ista stvar je kada je u pitanju izbor cveća: narcis, ljubičice, gardenije.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolije su raznoliki koliko i sam misao. Oni su kreativni i mnogostrani ljudi. Mogu da pokriju svaku situaciju. Imaju toplo srce i ljubav prema svima. Njihovim bojama dominiraju: plava, violet i zelena.
Cveće: lale, hortenzije.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe imaju neuobičajeno razvijen osećaj koji im pomaže da nepogrešivo shvate šta ljudi misle i osećaju. Obično izgledaju mirno i opušteno, neprestano u potrazi za svojom suštinom. Njihove najomiljenije boje su plava, purpurna i zelena. Ribe obožavaju lilas, nezaboravak, kamelije i narcis.