Škorpija

skorpija

Ne sanja li svako od nas o idealnom partneru, ženi ili muškarcu sa kojim ćemo ostvariti pun sklad, i duševni i telesni? Evo prilike da u odabiru „onog pravog“ ili „one prave“ pomognemo svima zainteresovanima rođenim u znaku Škorpije, kroz čiju zodijačku dvanaestinu Sunce prolazi od 23. oktobra do 22. novembra.

ŠKORPIJA – PODZNAK OVAN
Nema okolisanja kad se sretnu Škorpija i Ovan. Odmah se prelazi na stvar. Kad ovo dvoje vode ljubav, kao da se vodi rat. Pršti na sve strane!

ŠKORPIJA – PODZNAK BIK
Iako se razlikujete maltene u svemu u čemu se dvoje mogu razlikovati, želja koja među vama prosto iskri dovoljno je inspirativna za ulazak u pravu avanturu. Obara vas s nogu Bikova gurmanska narav, uživate u njegovoj hedonističkoj prirodi.

ŠKORPIJA – PODZNAK BLIZANAC
Mlaka veza. Ipak, može da prođe. Nema tu ni eruptivnih kulminacija ni dramatičnih padova. Realna je mogućnost da ćete Blizanca odvratiti od sebe svojim naglašenim animalnim instinktom, toliko da počne da liči na đaka pred kojim je pretežak zadatak.

ŠKORPIJA – PODZNAK RAK
Nadahnjuju vas i zagrevaju prijemčivost i toplina Raka. Imate utisak da je samo na vas čekao da ga oslobodite tromosti oklopa. Oprez: Rakova blagost i strpljenje mogu vas najozbiljnije zavesti
pre nego što to primetite.

ŠKORPIJA – PODZNAK LAV
Odgovara vam Lavova istrajnost i izdržljivost. I u krevetu je pouzdan. Svemu, međutim, nedostaje one neophodne pikanterije, nečega bez čega vi ne možete da zamislite pravu vezu. Njegovi prohtevi toliko su prosti, maltene banalni, da se to lako ispreči kao „minus“ koji se ne da zanemariti.

ŠKORPIJA – PODZNAK DEVICA
Pribojavate se da ćete je zbuniti i oterati od sebe, ali nije ni Devica baš tako naivna. U vašem strasnom zagrljaju zaboravlja svoja načela i rado skida šminku čednosti. Ako iko može da probudi vulkan u konzervativnoj Devici, onda ste to upravo vi.

ŠKORPIJA – PODZNAK VAGA
Vaše komplikovane fantazije remete Vaginu koncepciju. U početku će pokazati dobru volju da vas sledi u vašim neizmernim prohtevima, ali kad stvari počnu da dolaze na svoja mesta, Vaga će jednostavno reći: „Puj-pike, ne važi!“ i povući se iz arene vaših strasti.

ŠKORPIJA – PODZNAK ŠKORPIJA
Idealni tandem za proždiruću strast! Iako dobro znate da bijete ljubavnu bitku u kojoj neće biti ni pobednika ni pobeđenog, pasionirano se prepustate voljenom ( voljenoj) sa kojim ( kojom), uz sve ostalo, delite i horoskopski znak. Kada se pošteno iživite na tom ljubavnom bojnom polju, mogli biste baš da probate i nešto drugo – da se volite, recimo.

ŠKORPIJA – PODZNAK STRELAC
Strelac samo priča, priča, priča… Šteta, reći ćete, što je, izgleda, samo na jeziku dobar. Nije on, doduše, tako loš ljubavnik, ali u odnosu na sve što o sebi ume ( i voli) da govori, realne „performanse“ ipak nisu na odgovarajućem nivou.

ŠKORPIJA – PODZNAK JARAC
Posto je vrlo teško „odlediti“ studenog Jarca, krećete u veliku igru. Uskoro će vam se učiniti da se zainteresovao za vas, pa ćete preći na taktičko povlačenje. Tu su već lepe šanse da će on definitivno da zagrize. I, tada je – vaš.

ŠKORPIJA – PODZNAK VODOLIJA
Vaša senzualnost pokreće istraživački duh Vodolije, ali svi vaši telesni prohtevi mogu prosto da ga blokiraju. Jadnoj Vodoliji malo fali načisto da se izgubi! Situacija u kojoj će se najbolje snaći svakako je ona u kojoj vi pokazujete jednu od svojih znamenitih osobina: fatalističku ljubomoru. Tu će se visprena Vodolija osetiti kao riba u vodi i zbrisaće iz vašeg erotskog bazenčeta, a da i ne stignete to da registrujete.

ŠKORPIJA – PODZNAK RIBE
Ovo je susret dva autentična intuitivca. Ne osećate preveliku potrebu za razgovorima, objašnjavanjima, detaljisanjem – razumete se i bez reči, čak i u okolnostima dalekim od optimalnih. Sve na stranu, važno je to što vi zaista umete da zadovoljite maštovitu i nestalnu Ribu. Mada vam tu i tamo smeta što gotovo nikad ne deluje dovoljno angažovano i koncentrisano na vase pasionirane nastupe!

VOZAČ BEZ PREMCA

Strastvena, burna i nepredvidiva, Škorpija je vozač sa kim nema šale. Doživite li saobraćajnu nesreću s predstavnikom ovog znaka, sigurno ćete je zapamtiti ceo život. Jer Škorpija ne govori mnogo, niti će vas gnjaviti time ko je kriv i slično, ali će vas ubojitim pogledom preseći tako da ćete izgubiti volju da se s njom natežete i dokazujete svoju naivnost.

Škorpija je vozač bez premca. Skoro da nema ambijenta ili situacije u kojoj ona nema poslednju reč. Ako pitate za saobraćajna pravila, Škorpija će vam odmah reći da ona postoje zato da bi se kršila i u trenu će to dokazati. Zato, ako vidite Škorpiju u automobilu koji je zaustavila saobraćajna policija zato što je prekoračila dozvoljenu brzinu, budite sigurni da će ona da stisne papučicu gasa do maksimuma. I, naravno, ostaviti zabezeknutog policajca kilometrima iza sebe.

Škorpija voli da flertuje i nema situacije iz koje se ona neće izvući. Ona koristi svoje nagone i intiuciju, savršen osećaj za improvizaciju i manevar. Strastvena je, dinamična i prkosna. Za nju nema situacije u saobraćaju koju ne može da reši. Njenoj pronicljivosti sigurno neće promaći trenutak koji joj omogućava prednost nad ostalim vozačima. Zilava je i ne postoje tako teški uslovi vožnje u kojima se ona ne bi snašla. Voli izazove i na njih će rado odgovoriti.

Voli da se dokazuje, a u vrućem i napetom trenutku, ona je uvek hladne glave. Gde su brzina, izazov i neizvesnost, tu je i Škorpija. Ona je vozač bez kompromisa, netolerantna, snalažljiva, brza i spretna. Njena strastvena priroda traži snažne i atraktivne automobile.