Kako odvesti muškarca pred oltar?

Drage dame, zašto da uvek budete vi izabrane? Žena novog doba treba da bude hrabra i odlučna i sama odabere muškarca svog života. Kako ćete ohrabriti svog muškarca i odvesti ga pred oltar? Astrologija vam otkriva tu tajnu. Naravno, zavisi u kom znaku je ON rođen.

Ovan (21. mart – 19. april)

horoskopski-znaci-ovanBrak je u suprotnosti sa Ovnovom željom za nezavisnošću, jer njegova filozofija često naglašava samo jednu reč: sloboda. Uzbuđuje ga avantura. On voli i nestaje. On želi ženu i neumoran je u potrazi za srećom, a to uključuje nova mesta i nove žene. Ume da bude vrlo sebičan. On je Don Žuan i to će prvi priznati. Može da bude i vuk usamljenik.

Muškarac u ovom znaku uvek naglašava kako s njim nije lako živeti. Zbog Marsa poseduje jak seksualni nagon i nije siguran da će biti zadovoljan samo sa jednom ženom. Potrebna mu je žena koja će ga obožavati, ali koja će umeti da mu se suprostavi i koja će mu pomoći da se emocionalno i duhovno razvije.

Ako želite baš ovog muškarca, uverite ga da ste prekrasni, mudri, uzbudljivi, uvek drugačiji. Onda ga ostavite i držite ga neko vreme na distanci. Pustite ga da čezne za vama, a onda mu poklonite sebe.

Bik (20. april – 20. maj)

horoskopski-znaci-bikBik ulazi u brak pre ostalih znakova Zodijaka. Ne postavlja se pitanje da li će se, nego s kim će se oženiti. Nije agresivan sa ženama i kad jednom odluči da je jedna žena idealna za njega, apsolutno će se za nju vezati. Ipak, brak može da odloži na nekoliko godina, tokom kojih će uvećavati svoj račun u banci. Za to vreme njegove emocije neće oslabiti, jer zamisao o „vlasništvu“ nad suprugom (veoma je posesivan) koja zavisi od njega, stvara u njemu specifične osećaje. Potrebna mu je žena koja će ga zabaviti, i koja će znati da ga čeka. Emotivan je i želi da bude voljen, mažen i pažen.

Budite lepi, zavodljivi, doterani maksimalno, jer on je vrhunski esteta i veoma je čulan, pa će u suprotnom njegove oči i čula potražiti ugodniji prizor. I ono najvažnije! Proučite sve kuvare sveta, naučite neobične i obične recepte i naravno primenite ih u praksi, jer on je veliki gurman. Budite uvereni da vam neće odoleti i ono najvažnije, neće vas nikad ostaviti!

Blizanci (21. maj – 20. jun)

horoskopski-znaci-blizanciMuškarac Blizanac prirodno smatra brak velikim ograničenjem i dosadom, jer ne želi da završi vezan ili u kavezu. Voli da bude prijatelj sa ženama ali svoje avanture smatra najboljom opcijom i šansom za pokazivanje svoje ličnosti. Sklon je da flertuje i može da bude izvrstan ljubavnik. Sumnja u svoju potrebu da se oženi i često ne može da se odluči između dve ili više žena.

Budite živahni ali i na oprezu ako želite da privučete Blizanca. Ne pokazujte mu prerano da ste očarani njim. Više mu se sviđaju male misterije i oni koji imaju tajne dubine ili neotkrivena značenja. Upamtite, Blizanac je večno radoznao. Ne preskačite dnevne događaje, kao što su muzeji ili izložbe u biblioteci. On je dete Merkura, planete intelekta.

Najbolje je da nikada ne zna na čemu je. Osvaja ga neizvesnost. Zakažite mu sastanak na nekom neobičnom ili novom mestu ili mu nemojte reći gde ga vodite. Ključna reč za njega je mašta. Ako želite baš njega za muža, uverite ga da ste dovoljno maštoviti, da možete da igrate različite uloge, ako je potrebno čak i u jednom danu.

Rak (21. jun – 22. jul)

horoskopski-znaci-rakMuškarac Rak sanjari o braku i ženi svog života još kao dečkić jer njegov karmički zadatak je naučiti lekciju: kako transformisati i uzvišiti svoje emocije u okviru porodice. Duboko u sebi on čezne da pronađe ženu koja razume njegove emotivne potrebe, koja je nežna strastvena i osećajna. Veoma je ranjiv i užasava se pomisli da bude ostavljen i odbačen. Ljubav bez romantike za njega je prazna, njemu je potrebna uteha i emocinalna sigurnost.

Kad su u svom elementu vrlo su zavodljivi, pesnički raspoloženi, beskrajno duhoviti i pažljivi do krajnjih granica. Nikad ne pominjite prethodne ljubavne veze, jer će to na njih delovati kao hladan tuš. Ne žele da znaju da je postojao neko važan u vašem životu pre nego što je on stupio na scenu.

Da biste vašeg Raka odveli pred oltar (njemu ne smeta inicijativa žene) udovoljite mu i učinite sve da se oseća mažen i pažen. Budite topli i nežni, ponašajte se brižno, majčinski, slušajte s pažnjom njegove probleme (pazite nekad u tome znaju da preteraju!). Ukoliko se zaljubi u vas, njemu ne treba mnogo da kaže sudbonosno „da“.

Lav (23. jul – 22. avgust)

horoskopski-znaci-lavKako jednog kralja odvesti pred oltar? Nemojte mu to otvoreno reći, jer ON je taj koji osvaja! On je zaista pravi muškarac, 1OO%! Budite zadivljeni njime. Lavu je potrebno da bude u centru pažnje. Morate da mu laskate i to mnogo. Ruku na srce on to i zaslužuje. Lavom vlada žarko Sunce, on zrači toplinom i pozitivnm energijom čak i kad se ljuti.

Ovaj smeo i žustar čovek pun je poleta, koji svoj ponos i samopouzdanje pokazuje uz tako malo napora. Hoda kraljevskim dostojanstvom, graciozno, samouvereno, nonšalantno, pomalo oholo, kao velika mačka kroz džunglu. I nije čudo što se sve žene za njega lepe. Volite ga! Nema ništa na ovom svetu što on više voli od toga da bude ludo voljen.

Pre nego što mu ponudite svoje srce zauvek, pohvalite njegove sposobnosti za odgovorno ponašanje i uverite ga kako je u vašim očima savršen muž. Ako ostavljate utisak da takvog muškarca nikad do tad niste upoznali, on će večno biti uz vas.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

horoskopski-znaci-devicaMuškarac Devica srećan je i zadovoljan i bez bračnog života. On je usamljenik još od detinjstva orijentisan na red i disciplinu. Možda će vam biti od koristi da najviše samaca ima u znaku Device. Ako hoćete baš ovog čoveka, da vam pomognemo: morate da budete vrlo inteligentni, obrazovani, kulturni, uz to racionalni, poslovno uspešni, istovremeno emotivni i suzdržani, navalentni i diskretni, odlučni ali i popustljivi i nadasve spremni da izdržite sve pokušaje da vas otera od sebe.

Zvuči čudno, ali on ume da bude vrlo neprijatan baš kada je veoma zainteresovan. Nađe li takvu, posebno ako se slaže s njom na intelektualnom nivou, njegovi stavovi se menjaju i on počinje da razmišlja o braku. Da biste ga doveli pred oltar morate povući prvi korak, jer je on u stvari stidljiv. Recite mu da mu verujete, i da ćete sve žrtvovati zbog njega i on će biti vaš.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

horoskopski-znaci-vagaMuškarac Vaga će rado ući u igru zavođenja i flerta jer je to za njega prava priroda. Vrlo dobro se snalazi u tome, poznaje sva pravila i finese. Predaje se s radošću i uživanjem, igra pošteno i isto očekuje od vas. Da biste mu bili dostojan partner morate da bude šarmantni, kulturni, rafinirani, suptilni. Veliki je esteta, ne podnosi vulgarnost i grubost.

Žena koju on želi mora da bude DAMA. On zaista ima gospodstvene manire i veliki je džentlmen. Pada na romantiku i slatke reči. Što se braka tiče, postoje dve vrste muškaraca u ovom znaku. Prvi se ženi rano i dobro se uklapa u šemu bračnog života. Drugi tip pokazuje strah od braka. On zna koliko može biti tužan (Vage su vrlo ranjive i osećajne) ukoliko dođe do nesklada i radije čeka govoreći da čeka – pravu.

Da biste baš vi bili ta „prava“ budite čarobno zavodljivi, uvek maksimalno ukrašeni, nežni, ali pomalo neuhvatljivi. Ipak mu nekako stavite do znanja da biste bez njega bili tako nesrećni.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

horoskopski-znaci-skorpijaEvo još jednog majstora ljubavne strategije ali daleko opasnijeg i silovitijeg. Harizma jednog Škorpiona je ogromna i teško je odupreti mu se čak i kada se ponaša grubo, l neuljudno i drsko sto je često slučaj. S druge strane, Škorpion nije lak plen, bar ne što se tiče njegovog srca. Budite jaki, tajanstveni, nedohvativi, duboki i jednostavno – drugačiji. Njegov stav prema ženama ne smeta ulasku u brak, nego ostanku u njemu.

Škorpion zna da je težak za zajednički život i ne namerava da menja svoj način života zbog nekog drugog. Ipak, brak mu je potreban zbog jakih strasti, te mu je potrebna emocionalna sigurnost. Ima mnogo ljubavnih veza i avantura pre braka, u prvom redu zbog jako izraženog seksualnog nagona, ali zaista je srećan tek kada naiđe na duhovno jaku, intuitivnu ženu koja je u stanju da pronikne u njegovu dušu jer se ispod grube fasade krije izuzetno meko srce, lako ranjivo.

Ako želite baš njega volite ga sa obožavanjem, budite erotično neodoljivi, uklonite njegovu rezervisanost i on će podići belu zastavicu!

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

horoskopski-znaci-strelacOn je hrabar, otvoren, direktan, duhovit, šarmer, Don Žuan. Udvara se sa toliko mnogo duha, obešenjački, da ne znate da li je ozbiljan ili se šali. To često nećete znati ni kada uđete u vezu sa njim. On će vas obasipati dragim kamenjem, pravim, ali i blistavim kamenjem svoje iskrenosti i poštenja. On će biti istraživač novih svetova i ideja, i igrati sve ono što vi želite, ali uvek će se lomiti između vas i lične slobode.

Njega je jako teško vezati, pa makar bio i ludo zaljubljen. Najlakše ćete ga osvojiti i zadržati ako ostavljate utisak da možete živeti i bez njega. Uz to ne zaboravite da se informišete na temu sporta, politike, i svakako proverite da li vam je pasoš ispravan. Za svaki slučaj. On je uvek spreman za pokret. Potrebna mu je inteligentna žena, koja će sa njim da deli interes za filozofiju i nauku.

Strelac će uvek ljubomorno čuvati svoju slobodu, ali je porodični život za njega veliki izazov. U stanju je da na sebe preuzme veliko breme obaveza, čak i oko deteta, i zna da uživa u tome. Izazovite ga.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

horoskopski-znaci-jaracAko ste baš sasvim sigurni da je Jarac to što hoćete, daćemo vam nekoliko saveta. Prvi je – ne nasedajte na njegovu tobožnu hladnoću i prezrivi ton kojim vam se nekad obraća. Drugo – izbegavajte glupe teme, tračeve i površnost u svakom smislu. Treće – budite spremni da svako mišljenje potkrepite jakim argumentima. Budite uviđajni, diskretni i lepih manira.

On ne poklanja svoje srce sve dok se ne uveri da je neko toga vredan i dok nije siguran da je to ono „pravo“. Potrebna mu je žena koja će uneti vedrinu u njegov život i koja će iza visokih zidina ozbiljnosti videti vedrog dečaka i njegovo zlatno srce. Budite umiljati, nežni i odani i on će vas poželeti za ceo život. Ako vas jednom prihvati i zavoli, biće izuzetno odan i svaka naredna godina provedena sa njim biće sve lepša i lepša.

Kod njih ljubav vremenom dobija na snazi, naravno ako je „ona prava“ u pitanju. Ako ga stvarno želite za sebe samo, jednostavno budite „ona prava“!

Vodolija (20. januar – 18. februar)

horoskopski-znaci-vodolijaBudite oprezni, sa Vodolijom se prevare i oni najiskusniji. Njihova otvorenost i nedostatak uobičajene distance često se pogrešno tumači kao signal da je prolaz slobodan. Moramo da upozorimo sve one koji su se „upecali“ na Vodoliju. Ovo je muškarac koji se izuzetno dobro kontroliše i nerado vezuje. Ako ste nešto posebno, recimo ultra moderni i sa natprosečnim koeficijentom inteligencije – ko zna možda nas i demantujete.

Ukoliko ga neka žena snažno privuče, ona će primetiti da svu svoju pažnju okreće ka njoj. On je idealista čija intelektualna i humanistička misao traži sebi ravnu drugu polovinu. Ukoliko ste baš vi ta devojka, nemojte mu dozvoliti da vas odmah upozna. Polako mu se otkrivajte i odbacujte „oklope“. Zabavljaće ga da polako proniče kroz vašu prirodu svojom genijalnom inteligencijom.

Budite uvek novi i nekako drugačiji, ali ipak dovoljno energični i snažni da mu se suprotstavite kada je to potrebno.

Ribe (19. februar – 20. mart)

horoskopski-znaci-ribeAko ste se zaljubili u njega, gotovo da vam i nije potrebna posebna strategija da mu isto saopštite. Naime, vaš muškarac Riba je to shvatio možda i pre vas. Oni su najintuitivniji znak u Zodijaku i imaju dar da detektuju tuđe emocije i misli. Još nešto, na početku veze Riba često ne zna šta hoće, ili bar tako izgleda, pa će rado pokušati da vam umakne baš kada ste pomislili da vam je u rukama.

Budite strpljivi i odlučni i najbitnije od svega – čitajte između redova! Sa njima ništa nije onako kao što izgleda. Harizmatičan, neuhvativ, često nedokučiv, pada na pažnju i ljubav. Budite ekstra senzitivni i iznad svega budite spremni da mu date umirijući uticaj ljubavi bez uslova. On nije od onih koji se rado žene. Za njega, ljubav su zvezde i široko beskrajno nebo. i vi od toga morate da napravite krov nad njegovom glavom.

Neuhvatljiv je na početku veze, ali ako se dogodi da se fatalno zaljubi u vas, verujte teško ćete ga se rešiti.