Šta kažu korisnici naših usluga

Napomena: AstroKrug poštuje privatnost korisnika astroloških usluga, tako da su sledeći komentari dobijeni uz punu saglasnost naših klijenata. Zamoljeni su da sami odaberu inicijale ili pseudonime pod kojima će njihovo svedočanstvo biti objavljeno. Neke poruke su skraćene jer zbog obima ne bi odgovarale kratkom formatu za svedočanstva. Takođe, na nekim mestima smo morali da intervenišemo (minimalno) zbog gramatičkih grešaka (klijenti su saglasni).

Veca, Pančevo

…prostudirala sam svoj horoskop i želim da Vam se zahvalim i da Vam prenesem komentar moje vodolije:
da li je moguće da neko ko te nikada nije video niti upoznao piše o tebi kao da ima tvoj život na dlanu!?
Fenomenalno!!!

Gorica, Torino

SJAJNO! SJAJNO! SJAJNO! Nema dovoljno reči zahvalnosti za izuzetne savete koje sam od Vas dobila i koji su mi život potpuno preokrenuli!!!

GG

Hvala! Otkrili ste mi deo mene koji nisam poznavala i kojeg sam se, moram priznati, plašila… Najzad se osećam celovito i znam ko sam i koje su moje mogućnosti…

Ukroćena goropad

Želim da vam odam priznanje na darovitosti za to što radite. To se jednostavno osjeća, kao da čujete slavuja kako pjeva… svaka čast vrapcima, ali slavuj je, ipak, slavuj!!! 🙂

Radoznala Vaga

Bolji novogodišnji poklon nisam mogla dobiti! U vešto skrojenim rečenicama realno ste me prikazali i dali korisne savete za budućnost. Želim Vam puno uspeha u daljem radu! Neka zvezde budu i dalje uz Vas!

Lila, Beograd

…puno pohvala za kvalitetan rad… želim da vam se zahvalim za profesionalno usmerenje – sve je prošlo kao što ste mi rekli. Zaista sam sada novi čovek!!!

Mitar, Osijek

…želim da vam se zahvalim na svemu što ste mi napisali što se tiče mog ljubavnog horoskopa. Veoma sam zadovoljan svime što ste napisali, ne kratko, ne predugo, nego taman ono najbitnije.
Svaka čast i nastavite sa dobrim radom!

Tatjana

Draga Filipa,
Hvala najlepše na iscrpnom tumačenju horoskopa!Vrlo sam zadovoljna količinom i kvalitetom informacija.
Srdačan pozdrav

Jelena, Lucern

Ćao AK! Iskreno da priznam bila sam radoznala šta mi je „zapisano u zvezdama“ a kada mi je odgovor stigao (zaista brzo, za svaku pohvalu 🙂 ) bila sam više nego iznenađena: tekst je sadržao mene preslikanu, većinu važnih stvari koje su mi se događale, a i smernice za neke buduće događaje, koje su se pokazale kao jako korisne… hvala astrolozima Astrokruga što brinu o naručiocima i naročito mi se sviđa mogućnost da za sve što mi nije jasno mogu da ih ponovo kontaktiram i dobijem brzo odgovor.

T. Montreal

…problemi na poslu, problemi u braku, problemi sa zdravljem… sve sami problemi! Jednostavno se nije video kraj svim mojim problemima… Na nagovor prijateljice kojoj su astrolozi Vašeg sajta napravili horoskop, naručila sam i ja jedan. Prvo sam morala da ga pročitam 2-3 puta da bih shvatila o čemu se radi, a kasnije sam uvidela, da većina napisanih stvari stoje kao i izlaz iz ove moje problematične situacije, koji mi je sve vreme bio pred nosem… Još jednom veliki pozdrav iz Montreala i šaljem podatke za decu…

Paja, NYC – USA

Horsokop koji ste izradili dobio sam kao rođendancki poklon od supruge. Prvo sam bio malo potišten, pa uvređen (tako ti misliš o meni? ha?) a onda, kada sam seo i pročitao sve što piše, bio sam oduševljen… Sada smatram da je ovo najvredniji rođendanski poklon koji sam dobio u poslednjih trideset godina! Radite dobro svoj posao – samo napred!

Denis, Nemačka

Sve što ste napisali pogodili ste. Hvala. Preporučiću Vas prijateljima.

Viola, Austrija

…Problemi koje sam imala bili su većim delom emotivne prirode… Najteže mi je bilo što sam prešla 30 godina, a ni kučeta ni mačeta i još sam počela da se gojim… Sve savete sam poslušala i emotivno se mnogo bolje osećam, izlazim, družim se – čini mi se kao da me je neko ponovo naučio kako da živim… Jedva čekam Januar 2005 da vidim kakva me to veza čeka… Ljubim vas sve.

Maca, Beograd

Čitajući svoj horoskop osetila sam autentičnost, znanje i sigurnost astrologa. Pomogao mi je da lakše sagledam probleme i nađem rešenja.

Shefik, Švajcarska

… kao što ste mi pisali posao mi je dobro krenuo. Našao sam i novu curu skroz se razlikuje od bivše i dobro kuva. Javiću Vam ako se ispuni i onaj deo o ženidbi ali izgleda da mi ne gine, a i vreme mi je…

Dragana, Niš

Mogu reći samo jedno veliko HVALA! Pišemo se i dalje.

PT, Sidnej, Australija

Imate sve moje komplimente i simpatije. Svaka čast!

Ljupka, Sidnej, Australija (član porodice PT)

Našla sam dečka koji je dupli Ovan ona kombinacija koja mi odgovara. A i mama je najzad zadovoljna kaže da se više ne brine kao ranije…

Dacha, Frankfurt

Veoma sam zadovoljan vašim horoskop. Dosta mi je pomogao oko odluke u vezi posla, a i da sam sa sobom raščistim neke stvari. Mislim da jako dobro radite i već sam vas preporučio mojim prijateljima.

Staniša, Užice

Carevi ste!

J.P. Ljubljana

Sjajno se pokazao Vaš horoskop. Stvari mi se desavaju kao po školskom rasporedu, a ja samo precrtavam i znam šta mi je sledeće… Lep pozdrav i nastavite samo tako.

Charlie, USA

Kada sam naručila horoskop, svi u kući su me zafrkavali, a čim sam ga dobila prestali su. Sve ste tačno napisali i kako smo stigli ovde i problemi u Srbiji sa kućom i porodica… Sada obe ćerke hoće horoskope za njih – verovatno da vide kada će da se udaju (ha ha ha). A i mene zanima da li je to jedan horoskop ili dva jer su rođene u 5 minuta vremenskog razmaka.

Zona, Zrenjanin

Dobila sam Vaš horoskop i hvala Vam. Tu je puno više materijala nego što sam očekivala, tako da sam dosta naučila i o astrologiji. Možda ću kod Vas u školu sledeći put kada počne :o)

Crni Gruja, Vupertal – Nemačka

Horoskop je odličan i ono što je meni bitno precizan…

Veverica, planeta Zemlja

Big Kiss za sve iz AK-a! Upisala sam faks, nije bilo onako teško kao što sam mislila (upravo se desilo ono što ste napisali „da će doći do izenadnog prekoreta“ u moju korist). Tri kandidata su odustala!!! I bez problema sam se upisala! A kako da se „čuvam od zaljubljivanja u stariju osobu koja ima veze sa Vašom edukacijom“? Kako? Kad je profesor filozofije tako sladak…