Žena u ulozi ljubavnice

„Istinski prosvetljeni su oni koji sve razumeju, sve uvažavaju, sa podjednakom ravnodušnošću prihvataju sva učenja i sve učitelje, oni koji ništa ne odbacuju – telesno, ni duhovno – oni za koje je duša čista, za koje je telo čisto, oni za koje je seks uzvišen kao i Tagorina pesma.” – Vivekananda Otkrićemo vam tajnu intimnog […]

„Istinski prosvetljeni su oni koji sve razumeju, sve uvažavaju, sa podjednakom ravnodušnošću prihvataju sva učenja i sve učitelje, oni koji ništa ne odbacuju – telesno, ni duhovno – oni za koje je duša čista, za koje je telo čisto, oni za koje je seks uzvišen kao i Tagorina pesma.” – Vivekananda

Otkrićemo vam tajnu intimnog života žena Zodijaka. Da li uživaju u seksualnoj igri i na koji način, shodno svom temperamentu, koriste svoj kreativni potencijal, jer seksualna energija je vid kreativne energije.

razmak-linija

Ovan (21. mart – 19. april)

zena-kao-ljubavnica-ovanŽena u znaku Ovna je odlučna, direktna i preduzimljiva ljubavnica, ako ste joj osvojili srce ili uzbunili njene emocije. Inače ume da bude hladna i antipatična i može da ostavi utisak da ne voli muškarce. Ona je besprekorna glumica, šarmantna, kontradiktorna i veoma temperamentna. Jednom kad se uzbudi, ona je razbesnela tigrica koja ne može da se ukroti sve dok je ne zadovolje. Ako ne možete da se snađete, ostanite što dalje. Ona nije za amatere ili ljude slabog srca. Ako vam ne smetaju ožiljci, pustite ženu Ovna da se razigra. Mars, planeta koja podstiče erotiku ovog znaka, čini od njih amazonke u punom galopu – do poslednjeg daha. Krote se nežnošću ali i autoritetom.

razmak-linija

Bik (20. april – 20. maj)

zena-kao-ljubavnica-bikPredstavnice ovog znaka plene pažnju svoje okoline svojom pojavom, svesne svoje ženstvenosti koja zrači iz njih. One su jednostavno, šik. Venera ih je obdarila veštinom zavođenja. Ako želi da zainteresuje muškarca, ona jednostavno usmeri svoje erotske antene ka njemu. Dovoljno je da na čaroban način prekrsti noge. Senzualna je, pa magnetski privlači muškarce. Žena Bik je zahtevna ljubavnica i svakog muškarca će ostaviti bez daha. Romantična je, voli krzno pa će poželeti da vodi ljubav na krznenoj prostirci Ili na bundi na podu. Uvek će izgledati izuzetno zavodljivo. Za nju je najveće zadovoljstvo da se oseća voljenom, da joj se poklanja velika pažnja. I u vidu skupih poklona, čime kvari opšti utisak, jer ostavlja utisak da naplaćuje zadovoljstvo koje je pružila!

razmak-linija

Blizanci (21. maj – 20. jun)

zena-kao-ljubavnica-blizanciOva žena je vrlo inteligentna i duhovita, rođena da osvaja iako nije naročito senzualna. Muškarci se lepe za nju jer je veoma šarmantna i nepredvidiva. Njenom muškarcu će izgledati kao da svako veče izlazi sa drugom devojkom, kao da je ceo harem u njoj jednoj. Uvek gleda ispred sebe, uvek željna izazova. Ona od muškarca, pre svega, zahteva da je na njenom intelektualnom nivou. Ako ga pronađe, s njim će rado uleteti u ljubavnu igru, koja će odisati radošću. Ona je radoznala, voli da isprobava sve moguće tehnike i mesta vođenja ljubavi. Kako bi bilo divno da može da vodi ljubav na dva mesta u isto vreme! Progonjena svojom neumornom maštom, beskrajnom radoznalošću zna da bude i biseksualna, jer znak Blizanca predstavlja i muškarca i ženu.

razmak-linija

Rak (21. jun – 22. jul)

zena-kao-ljubavnica-rakOna je zagonetna, privlačna, nedokučiva poput njenog zaštitnika Meseca. Spada među najopasnije zavodnice Zodijaka. Maštovita, fascinantna i nepredvidiva, daje sve od sebe onog trenutka kada je sigurna u ljubav partnera. Ponekad detinjasta, luckasta, ponekad preozbiljna i melanholična, te uspeva da u samo jednom trenutku iskaže mnogo različitih osećaja. Erotična i strastvena, ali previše stidljiva da učini prvi korak jer se plaši da izađe iz svoje ljušture. Muškarac mora da je ohrabri na najsuptilniji način dok se njena erotska mašta ne oslobodi njenih inhibicija. Jedan pogrešan gest i ona će se povući u sebe. Ako joj on nađe „žicu“ ona postaje čudesna ljubavnica koja zna da opčini muškarca koga voli. Užitak koji oseća kada joj popuste kočnice oduševiće svakog muškarca.


Lav (23. jul – 22. avgust)

zena-kao-ljubavnica-lavŽena Lavica je sigurna u sebe, uvek blistava, sjajna, senzualna, ali pomalo muškobanjsta. Kada uđe u prostoriju nemoguće je ne primetiti je. Nastupa snagom i dostojanstvom jedne kraljice, čak i kada odlazi na pijacu. Strastvena je, dramatična, velikodušna i zagonetna. Muškarci za njom gube glavu kakva god ona bila. Jedina mogućnost da bude ukroćena je da naleti na pravog muškarca koji će je pretvoriti u umiljatu i odanu mačkicu. Kada joj se strasti razbude, vatra u njoj se rasplamsava do neba. Ona daje sve od sebe. Voli da je dominantna i uživa dok joj se partner divi. Ona je ponekad preveliki zalogaj za nekog muškarca. Erotična, poželjna, neustrašiva. Beskrajna sigurnost koja izbija iz svake njene pore, mogla bi prosto da uništi muškarca koji je pored nje, a koji ne uspeva da joj parira i da se sa njom takmiči, jer ona to očekuje! Nije lako muškarcima sa njom!

razmak-linija

Devica (23. avgust – 22. septembar)

zena-kao-ljubavnica-devicaŽenu Devicu nije lako zbuniti, ona, u bilo kojim uslovima stoji čvrsto na svojim nogama. Jedna je od onih na koju se odnosi fraza: gledaj ali ne diraj! Ne podnosi prenagljivanje, nestrpljenje i površnost. Tek nakon što muškarac ispunu njene uslove ona će početi da se otvara poput cveta i nadvladaće svoju sumnjičavost. Njeno koračanje prema slatkim strastima je vrlo sporo i otežano. Jednom kad odluči da se da, nećete se razočarati. Ona već samim poljupcem može da izludi muškarca, a o nastavku da i ne govorimo.

Ali nemojte da se iznenadite ako predlozi tuširanje ili kupku za dvoje pre glavne akcije. To produžava predigru i zadovoljava njenu potrebu za čistoćom. Možda će vas dobro „oribati“ pre nego što vam dozvoli bilo kakav kontakt. Nemojte da se uvredite. Takve su Device! Opustite se i uživajte.

razmak-linija

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

zena-kao-ljubavnica-vagaŽena Vaga će sigurno osvojiti svakog muškarca već pri prvom susretu. Njeno lepo lice nemoguće je ne primetiti, a svojim zanosnim hodom i prijatnim glasom privućiće pažnju okoline. Svesno ili ne, ona zavodi sve oko sebe i uživa u tome. Glavni adut je prefinjenost u ponašanju koja se ne gubi ni u intimi. Pošto Venera, boginja ljubavi vlada njenim znakom, ona je vešta u umetnosti ljubavi. Uživa u predigri. Poželjno je da muškarac odrecituje nekoliko stihova nekog ljubavnog soneta. Za nju je zavođenje umetnost, a ne fizički „napad“. Pojaviće se pred vama u providnoj haljini, a svetlo iza nje će pojačati efekat. Sa njom nikada ne pokušavajte ništa na zadnjem sedištu automobila. Ona je prefinjena dama! Nikada ne budite kao životinja. Njoj je vrlo lako da kaže „da“ kada joj se priđe na pravi način. Dopustite joj da ona osmisli ljubavnu igru, jer ne zaboravite ona je umetnica u ljubavi.

razmak-linija

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

zena-kao-ljubavnica-skorpijaEvo i fatalne zavodnice! Ona ima vatru u srcu i strast u krvi. Kod nje je sve ekstremno, od ljubavi do mržnje. Ko želi da je osvoji dovoljno je da joj pokaže svoja snažna osećanja. Sigurno se neće povući. Snažnog je temperamenta, vrlo je ženstvena, zavodljiva, ali je preterano posesivna i ljubomorna, što može opterećivati muškarca koji je manje strastven od nje. U ljubavi daje sve od sebe i nimalo se ne usteže da preuzme inicijativu. Za nju nema „zabranjenog voća“ i njenim osećanjima vrlo je teško odupreti se. Reč je o jednoj pravoj pravcatoj bombi satkanoj od erotike i strasti. Kako god da izgledaju, one zrače jedinstvenim i neponovljivim magnetizmom.


Strelac (22. novembar – 21. decembar)

zena-kao-ljubavnica-strelacOvde je reč o veoma duhovnoj ženi, filozofu. Jednostavna je otvorena, srdačna i poverljiva. Ona važi za ženskog Don Žuana Zodijaka. Lako se prepušta čarima zdravog i komunikativnog erosa. Fascinantna je, izuzetno vatrena i pomalo divlja ljubavnica. Jedini rizik koji kod nje postoji je onaj od preterivanja. Njeno prepustanje strastima je toliko jako, da se može učiniti prosto nezaustavljivo. Bilo bi dobro da upražnjava spiritualnu praksu, kako bi transformisala i kanalisala veliki odliv seksualne energije. Žena Strelac igra na urođenu sklonost zavođenja. Ona osvaja svojom iskrenošću i neposrednošću kao nevina devojčica koja iz puke znatiželje ulazi u zabranjenu zonu. Širom otvorenih očiju i pogledom punim želje za novim avanturama, ona hrli ka ispunjenju svojih snova.

razmak-linija

Jarac (22. decembar – 19. januar)

zena-kao-ljubavnica-jaracMnogim muškarcima je ona teško dokučiva. Muči ih njena rezervisanost i hladnoća. Ali to je samo prekrivač ekstremno snažnih emocija. Potreban joj je muškarac koji će je razumeti i koji će podstaći iskazivanje svih onih silnih osećanja koji kovitlaju njenom dušom.

Ona je Saturnova kći, odgovorna, konzervativnih shvatanja. Stidi se da pokaže svoju uzavrelu prirodu. Kada joj otkrijete „žicu“ lako varniči. Ponekad možete samo pokretom zapaliti njenu vatru milovanjem, i to neće biti tinjajući plamičak već podivljali požar. Takva je ona. Dok je mlada preterano je stroga prema sebi i svojim instiktima, pa tako potiskuje svoju veliku senzualnost. Sa godinama omekša i popusta svoje kočnice. Veoma je odana i teško zaboravlja svoju veliku ljubav.

razmak-linija

Vodolija (20. januar – 18. februar)

zena-kao-ljubavnica-vodolijaSlobodoumna, neuhvatljiva, pomalo eksecentrična, žena Vodolija je fascinantna kombinacija čvrstine i stalnih iznenađenja. Čim pomislite da ste je najzad shvatili, ona pokaže novo lice. Istovremeno mudra i krajnje detinjasta, pronicljiva i bezazlena, požrtvovana i daleka. Nadmoć koju iskazuje nad drugima proizilazi isključivo iz njenog uma. Ona je u mnogo boljem odnosu sa svojim umom, nego sa telom, pa se slobodno može reći da joj je mozak najjača erogena zona. Inače je vrlo privlačna i zavodljiva, nesvakidašnja. Više je vodi mašta nego instikti. Više voli da idealizuje ljubav i okruži je nežnošću. Ona mrzi da je tretiraju kao seksualni objekat. Ne pravi kompromise sa svojim visokim standardima i Insistira da joj ljubavnik pokaže dostojno poštovanje. Ali kada ON dodirne njene ideale, sve može! Ekstremno je maštovita i kreativna. Ne postoji ništa u seksualnom priručniku što neće probati, a verovatno će smisliti još novije i lepše varijacije. S njom nikada ne znate na čemu ste!

razmak-linija

Ribe (19. februar – 20. mart)

zena-kao-ljubavnica-ribeZbog egzaltirane Venere, žena Riba više je od ljubavnice. Ona je stopostotna žena. Nemoguće je prozreti, jer ona je Neptunova kći. Ne postoji muškarac koga ne može da osvoji ako to poželi. Ona prosto hipnotiše pogledom muškarca koji joj se dopadne. Ženstvena, sanjarka, prefinjena, srdačna ali i hirovita, distancirana i neuhvativa. Osećanja su joj duboka i zato je površne, kratkotrajne veze ne zanimaju. Voli da bude osvojena romantikom. Tradicionalna astrologija karakteriše Ribu kao preterano senzualnu i da treba da koristi više samokontrole. Ali ova žena nosi u sebi karakter svih žena Zodijaka, pa je gotovo nemoguće definisati je, jer stalno izmiče i transformiše se. Inače, seksualno je slobodna i uživa u najrazličitijim erotiskim epizodama. Ne treba mnogo da se probudi strast u njoj. Namestiće scenu kao da pravi predstavu, senzualan parfem, crni svileni veš, ako je moguće vodeni krevet, gde pokreti podsećaju na mirno more koje ona želi da ustalasa sa onim koga obožava. Ne zaboravite da je ona Neptunova kći, prava morska sirena.